PARLEM D’ART

El programa Parlem d’Art, que s’integra dins de les activitats de “Art Public/Universitat Pública”, permet als estudiants de la branca d’Humanitats i Arts participar directament en l’agenda cultural de València, organitzant conferències, debats, exposicions o altres propostes entorn de l’Art Contemporani.

Les propostes poden presentar-se individual o col·lectivament abans del 7 de febrer. Aquelles que resulten triades seran dotades amb fins a 600 euros per a la seua realització. Per a més informació sobre aquest tema, us deixem les bases del programa:

bases parlem d’art

Des de l’AdR de Geografia i Història creiem que aquesta és una gran oportunitat per als estudiants, ja que ofereix la possibilitat de participar activament en la gestió i organització d’activitats socioculturals. Per açò, volem oferir a tots aquells que estiguen interessats a participar, l’ajuda i el suport que us puguen fer falta en el procés de preparació de la vostra proposta, des de la gestió d’alguns materials fins a la disposició d’un espai per a treballar.
Si teniu qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic (adrgeohistuv@gmail.com).

Cartell de l’edició anterior:
art public

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s