Qui som?

Aquesta és la plana web de l’Assemblea de Representants (AdR) de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València. Amb aquesta plana web pretenem fer efectiu l’aperturisme d’aquesta assemblea a tots els estudiants de la nostra facultat, donant-nos a conèixer com una assemblea oberta a totes i tots.

Així, el que pretenem és donar a conèixer a la comunitat estudiantil de la nostra facultat quina és l’activitat del seu màxim òrgan de representació.

Constituits com una assemblea, som un fòrum de debat de les diverses problemàtiques que afecten a l’estudiantat, tractant de donar solució consensuada entre tots, i sempre que siga la millor per als estudiants.

Des d’aquesta assemblea defensem els interessos i drets dels estudiants, així com fem arribar al màxim òrgan de govern de la nostra facultat les inquietuds, interessos, preocupacions i problemes dels estudiants. Per aquesta raó, no podem desaprofitar l’oportunitat  per a reclamar la vostra asistència a les nostres reunions ordinàries.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s